Örnek Resim
Alanya Otobüs Reklamları
featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merhaba. sevgili dostlarım…

Bazen öyle bir şey yaşarsınız, ki sizi alır taaa 45 yıl önceye götürür ve Sevgi özlem ile animsarsıniz o günleri, yüreğiniz burkulur derinden bir ahhh çekersiniz ki sorma gitsin.

Bu akşam evde oturmuş feys de ki paylaşımlara bakıyorum, birden bir pay düştü sayfama paylaşan Nejdet kasırga diyor . Bende payin altına yorum yaptım ve Nejdet benim yorumuma cevap verdi .

Nejdet 45 yıl önce yaşadığım o güzel mahallenin, güzel insanlarının biricik evladı idi.

Öyle bir mahalle ki ,sevgi ,saygı dostluk kardeşlik her şey var o mahallede ,birde Necati abimiz var,ki Arçelık fabrikasında çalışıyor ve hafta sonları mahallenin ne kadar çocuğu varsa onları toplar Dragos a denize götürür ki kadınlar, Anneler biraz rahat etsin diye. Sevgili eşi, Döndü ablam ,ilk haş haşlı ekmeği onlarda yedim ben . İlk aile olmanın ne demek olduğunu dayanışma aile içinde, 2. Aile 6 çocukları bir evin içerisinde yıllarca kirada kardeşçe yaşayıp bir de çevredeki insanlara faydalı olmak.

Bir mahalle ki bugün özlem duyduğumuz her şey o zamanda var.

Diyorum ,ya ben şanslı bir insanım diye . Evet yıllar öncesine dayanan dostlarım ve dostluklarim var. Bir de o mahallenin çocuklarının hafızasında güzel hatırlanmak inanılmaz bir duygu.

Bizler paylaşmayı bilerek büyüdük. Sistem bizi bu çarklardan geçirdi, iyiki öyle olmuşuz. Gönül isterdiki hiç bir insan ,hiç bir şeye özlem duymadan ve aç kalmadan yaşasın ama maalesef ki bu uzun yıllardır değişmeyen sistem dahada kötüleşerek devam ediyor.

Demem o ki dostlarım, paylaşmak güzeldir, ufacık ta olsa birini özellikle çocukları mutlu etmek harika bir duygu.

Bu duygularla Nejdet, in 45 yıl öncesinden gelen o güzel duygularını sizlerle paylaşmak istedim.

Sevgili Nejdet Kasırga bu akşam beni çok mutlu ettin , dilerim yaşamın boyunca mutluluk yakana yapışsın seni ve o güzel aileni hiç bırakmasın. O güzel günlere özlemle sizleri öpüyorum yaşamımın Iyikileri ..

Yaşamıma renk katan güzel insanlar a sonsuz teşekkürler.

Ayten Üren.

Sizin dostunuz kardesiniz arkadasiniz yoldaşıniz yareniniz.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Örnek Resim

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yat
Örnek Resim
Giriş Yap

Bodrum Sonsöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin